Ahoj Všichni!
Nedávná příhoda s páčkami pod volantem mě přinutila je trochu vyčistit a zrevidovat. Je to celkem intuitivní věc a tak přikládám pouze fotky toho jak to vypadá v trochu rozebraném stavu.
Vesměs se na tom nemá co pokazit, dokud Vám nepraskne nějaká ochozená plastová packa apod. K demontáži musí vždy volant dolů a to nejlépe i s plasty kolem (ty drží na 2 křížových šroubech a objímce nacvaknutý na volantovou tyč). Pak následují 3 šroubky do trojúhelníku na plechu páčky blinkrů a můžete celek dvou páček rozhodit na dvě samostatný jednotky.
Tak kdybyste to třeba chtěli po letech trochu vyčistit....
Ať to vrčí a páčkuje bez zádrhelů, Merlin.
PS: Chybí mi tam měděný kontakt na klakson (je na kovové desce u blinkrů), který se mi tam namotal a právě kvůli němu jsem to musel rozhodit a dočasně zprovoznit bez troubení... to pak doplním, jakmile vyřeším probroušený měděný kruh na volantu.
Páčky pod volantem
Páčky pod volantem
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
- martin_100
Re: Páčky pod volantem
Pěkně. Asi mě to čeká. Na šumavě mi začal bus při zatáčení troubit. Musel sem nakonec odpojit klakson aby nebyla vostuda
T3 Lucinka
Ahoj, kroužek klaksonu se dá koupit na e-bay, tedy ne probroušený, jen nový. Možná budou mít i pražáci. Pokud máš ale plech, není problém to vystřihnout...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
On je chytrej že troubí,protže při jízdě usínáš a tak tě budí