Konektor k diagnostice
Konektor k diagnostice
Ahoj. Poradte prosím, nemám zapojený žlutý drát k diagnostické zásuvce na 1Z golf TDI. Kam patří? Děkuji
Re: Konektor k diagnostice
DĚKUJI,ale v autě ho nemám zapojený. V konektoru ano.
Prosím o pomoc, kam ten žlutý patří? Děkuji
Tak už jsem to konečně našel.....
je to 61 na jednotce
je to 61 na jednotce
Fakt jsi to hledal, to mám teda radost. Neměl jsem čas to řešit ale zrovna dnes jsem chtěl stopnout golfa co tady jezdí okolo a prosit ho Diky moc, napiš adresu, pošlu slivovicu.
přijeď na branov...
Co to može bét ten branov?
Nuž Slávku... prohlídni si jednotlivý sekce, na který je rozčleněno naše fórum a tam uvidíš, že v sekci Akce a srazy se to tímto slůvkem jen hemží...
Branov.... je ves nedaleko Berounky a tam se tento víkend koná posezení u ohýnku...
Tak vem krabici, nebo jinej povoz, či skoč na vlak a doraž, rádi Tě tam uvidíme.
Pic, Merlin.
Branov.... je ves nedaleko Berounky a tam se tento víkend koná posezení u ohýnku...
Tak vem krabici, nebo jinej povoz, či skoč na vlak a doraž, rádi Tě tam uvidíme.
Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Ajo toto a tak rychle, už včera abych jel.. No tak díky za pozvání, hned bych jel se zkoušečkou:) Mě se ten drát totiž pořád nepovedl připojit. Žlutý tam na té pozici je, ale je zapojen do konektoru na motoru. nikde náznak že byl jakkoli napojovanej. Prostě přímo z jednotky do konektoru - origo. Mam ho k tomu ten ze zásuvky připojit? Elektrikář říká že ne, že budeme muset sehnat golfa na zkoumání.