Seznamovaci téma.
Seznamovaci téma.
Sezname se.. dokud je tu málo lidí ať víme kdo je kdo a co kdo umí a podobně..
Ja se jmenuji Dan je mi necelejch 30 a většina lidí mne zná pod přezdívkou Gekon, pár jedincu ještě pod starou Večerníček.CZ . Busíkum se venuji již nekolik let z části soukromně z části jako automechanik pracovně. Jinak sem z Prahy presneji z ŽIŽKOVA. zde máme svuj klub ŽIŽKOFF
Co umíme.. mimo běžného servisu - umíme svařovat zelezo hlinik a obcas i neco jineho., umime vyrabet kovove brzdove trubicky namíru, mame za sebou vcelku dlouhou zkušenost s motory VW, přestavby busíků,
Ja se jmenuji Dan je mi necelejch 30 a většina lidí mne zná pod přezdívkou Gekon, pár jedincu ještě pod starou Večerníček.CZ . Busíkum se venuji již nekolik let z části soukromně z části jako automechanik pracovně. Jinak sem z Prahy presneji z ŽIŽKOVA. zde máme svuj klub ŽIŽKOFF
Co umíme.. mimo běžného servisu - umíme svařovat zelezo hlinik a obcas i neco jineho., umime vyrabet kovove brzdove trubicky namíru, mame za sebou vcelku dlouhou zkušenost s motory VW, přestavby busíků,
V dnešní uspěchané době jsou některí lidé IN, jiní OUT já sem OFF - kdyby něco, tak nic : 720 344 444
Re: Seznamovaci téma.
čus bus,dlouho jsem tu nebyl a teď jaksi hledím že vwše od znova?? co se tu událo??
Tak tedy seznamka:)
Karel 27 jáhre alt.
Pohlaví muž
Busík Pracant s potiskem http://www.instalater-chrudim.cz
Pokouším se umět vše! Mám rád své ruce a dávám jim volnost v manuální práci!
Konečně je fórum zpět.
A ještě mám rád staré počítače (386ky a jiné dnes 17.4 se pokusím "prepajet" prifoukat paměťové moduly na grafickou kartu cirrus logic) snad se mi to povede! Po té bude kofigurace znít takto i386sx 33 + coprocesor 387sx 25 16mb ram a místo 256k gk bude 512 a až seženu další modul zvetsim to na čistých 1024kb amen. Rok 1992 je ve znamení konce výroby T3 a mě 386ky
Karel 27 jáhre alt.
Pohlaví muž
Busík Pracant s potiskem http://www.instalater-chrudim.cz
Pokouším se umět vše! Mám rád své ruce a dávám jim volnost v manuální práci!
Konečně je fórum zpět.
A ještě mám rád staré počítače (386ky a jiné dnes 17.4 se pokusím "prepajet" prifoukat paměťové moduly na grafickou kartu cirrus logic) snad se mi to povede! Po té bude kofigurace znít takto i386sx 33 + coprocesor 387sx 25 16mb ram a místo 256k gk bude 512 a až seženu další modul zvetsim to na čistých 1024kb amen. Rok 1992 je ve znamení konce výroby T3 a mě 386ky
Re: Seznamovaci téma. MR.VW
Ahoj Jsem ....a to by o mně asi stačilo....................... Ahoj všem jmenuju se Vlada jsem asi z Prahy Zbraslavi štourám se v busech co umim to záleží co je třeba přezdívka je mr.vw i ze starého fora jak vznikla? je to už spoustu let stalo se to se to v roce 2001 v Jindřichově hradci na srazu VW ATTACK kde jsem dostal druhé místo v sekci MR VW za vw golfa II jako prvni s otevíracima dveřmi nahoru jako lamborgini ruční práce né nic kupovaného a nějak mi to už zustalo .rád pomůžu když umím.
Ahoj juchuuu busforum je zpět díky !!!! . Jmenuji se Petr a přezdívku mám Kolmish dle svého příjmení Kolman už spoustu let . Jinak mám dva busiky jednu westfalku t3 r.v. 83 a druhou doku pracanta taky t3 ale r.v. 90 . Makam taky rukama a to jako výškar na laně a zedník , malíř , lesenar , stehovak prostě ferda mravenec práce všeho druhu když budete kdokoliv potřebovat pomoct neváhejte se ozvat a určitě se domluvíme.
Seznamovaci téma.
Zdarec přátele, bydlel jsem nějakou dobu v Krkonoších, teď jsem z5 v Brně, odkud pocházím.
Už pár let se věnuji péči o stromy v městském prostředí, arboristice-posouzení stability-instalace bezpečnostních vazeb, a v posledním kole kácení.
Po loňském roce jsem už to ježdění po okreskách do Jihlavy a podobně nevydržel a koupil si dálniční známku na toho svýho Ovana (jak jsem v něm dřív bydlel tak kolemjdoucí ten puch zevnitř vždycky dost ovanul),no nic, je to prča v té plečce po dálnicích.
Co stromů se týče rád poradím, budu-li vědět jak.
Už pár let se věnuji péči o stromy v městském prostředí, arboristice-posouzení stability-instalace bezpečnostních vazeb, a v posledním kole kácení.
Po loňském roce jsem už to ježdění po okreskách do Jihlavy a podobně nevydržel a koupil si dálniční známku na toho svýho Ovana (jak jsem v něm dřív bydlel tak kolemjdoucí ten puch zevnitř vždycky dost ovanul),no nic, je to prča v té plečce po dálnicích.
Co stromů se týče rád poradím, budu-li vědět jak.
- kyslikkyslik
Cezzzz. Tak ja jsem Filip z Dejvic. Busíka mam jednoho. 1,9d, r.v. 87? a umim ho udržovat už 7 let v provozu Jinak jsem rád, že se to zase rojelo. Sice informace, ze kterých jsem leta těžil jsou pryč, ale rád se o to, co jsem se dozvěděl a naučil podělim. Tož se smějte.
Ahoj, dík za tento počin fóra. Mě táhne na padesátku, busíka stále stejného mám už 13. rokem a užívám si s dětmi (teď už s posledním, ostatní utekly), manželkou, psy, kočkou, blechami apod.
Ahoj vsichni!
Tak ja se tu taky napisu... Nekteri mne uz znate, jini ne...treba poznate. S T3 se uz nejaky ten patek potuluji po blizkem i vzdalenejsim okoli a dost me to bavi musim rict. No a obcas o tom napisu na blog stejne jako o dalsich trampotach se starejma kramama...www.coffee-garage.blogspot.com, tak se trebas kouknete..
A na tomhle ted pracuju... Ale hrabu se v ledascem... At to vrci plantaznici, Merlin.
Tak ja se tu taky napisu... Nekteri mne uz znate, jini ne...treba poznate. S T3 se uz nejaky ten patek potuluji po blizkem i vzdalenejsim okoli a dost me to bavi musim rict. No a obcas o tom napisu na blog stejne jako o dalsich trampotach se starejma kramama...www.coffee-garage.blogspot.com, tak se trebas kouknete..
A na tomhle ted pracuju... Ale hrabu se v ledascem... At to vrci plantaznici, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Ahoj clubáci. Jmenuju se Radim a jsem z podhůří Krkonoš, přesněji z Červeného Kostelce jež se nachází kousek od Náchoda. Transportéra mam 6 let a poznávací znamení je, že kolem dokola jsou nalepeny hvězdičky. Je jich tam přesně 136.
VW Transporter T3 "1987"
Peugeot 205 "1987"
Škoda 1000 MB "1966"
Peugeot 205 "1987"
Škoda 1000 MB "1966"