Modrák
Re: Modrák
Aktuálně je bus po kosmetických nedostatcích ve fázi přípravy pro lakování:
Pokud máte někdo nějakého šikovného lakýrníka, který jen neslibuje, ale pracuje, budu rád za kontakty.
Jinak je v plánu zprovoznění klimatizace, která je snad z velké části k dispozici -> pokud máte někdo návod montáže, prosím prosím.
Dále je v plánu montáž bufíku z T4 - pokud někdo máte, taktéž prosím eventuálně o rady a dokumentaci.
A jako hlavní je v plánu převodovka Renault UN1...
Jinak brzdy přední Audi A8, zadní kotouče, snížený podvozek a dvoje šoupačky : o))
Jinak je v plánu zprovoznění klimatizace, která je snad z velké části k dispozici -> pokud máte někdo návod montáže, prosím prosím.
Dále je v plánu montáž bufíku z T4 - pokud někdo máte, taktéž prosím eventuálně o rady a dokumentaci.
A jako hlavní je v plánu převodovka Renault UN1...
Jinak brzdy přední Audi A8, zadní kotouče, snížený podvozek a dvoje šoupačky : o))
ahoj, schema klimy asi najdu
lakýrníka kvalitního mám,jihomoravský kraj,okres brno-venkov
Take mam lakyrnika ale jizni cechy a budiky z T4 mam...
klima schéma mám i dostr čaqsu s ní za sebou
Kluci schema klimy uz jsem sehnal, ale dikec! Pokud mi bude neco schazet obratim se na Tebe mr.vw budiky na T4 neschanim, chci tam nakopat bufik z T4...
Jinak kdyby mel nekdo zdravy zadni vrata, koberec do kabiny na nizkej tunel, hlavne ty dily kolem sedacek a kolem lemu, pak schanim zadni tapec do zadnich dveri - ja zadnej nemam tak abych nemusel slozite obkreslovat - nemate nekdo na vyhazov nebo na pujceni?
Taky schanim motor zadniho sterace.
Vite nekdo, jestli pasujou packy z Golfa 2? Ty moje ouzky me dost nudi )
Diky vsem busari!!
Curda
Jinak kdyby mel nekdo zdravy zadni vrata, koberec do kabiny na nizkej tunel, hlavne ty dily kolem sedacek a kolem lemu, pak schanim zadni tapec do zadnich dveri - ja zadnej nemam tak abych nemusel slozite obkreslovat - nemate nekdo na vyhazov nebo na pujceni?
Taky schanim motor zadniho sterace.
Vite nekdo, jestli pasujou packy z Golfa 2? Ty moje ouzky me dost nudi )
Diky vsem busari!!
Curda
Čau Čurdo
Páčky pasujou z 2 Golfa,ale jen ty bez varingu a do svých deklů(plastů) kolem páček zvětšíš díry na páčky.
Na motorek se Ti podívám.
Čau DOKA
Páčky pasujou z 2 Golfa,ale jen ty bez varingu a do svých deklů(plastů) kolem páček zvětšíš díry na páčky.
Na motorek se Ti podívám.
Čau DOKA