Seznamovaci téma.
Re: Seznamovaci téma.
Ahoj všichni co jsou postižení virem tak jako já- VW Transporter. Jsem Pepan. Bydliště je někde okolo Českolipska. Jo jinak kolik je nás tady co nemají zase až tak úplně celého Busíka ale provedení Doka??
Ahoj lidičky,stejný nick jako na starém foru.Pristí rok 50,makam na spagatě (vyskove práce) mobilni technologie a vlastne prace vseho druhu.Sest let jsem sedlal T3 1.9 TD a ted uz pet let jezdim s T4 long 2.5 Tdi 75 kw.
Jinak se pohybuju a spim prevazne na Taborsku.
Jinak se pohybuju a spim prevazne na Taborsku.
Ahoj
Vašek, Kristova léta, Jihomoravský kraj. VW T3 1.6D je mým prvním autem, předtím stop
T3 byla láska na první pohled, takže jsem ji bral, i když byla ve stavu, v jakém byla (kastle 85, benzin předělaný na diesel, motor neidentifikovatelný, převodovka nyní u doktora) . Časem jsem přišel o růžové brýle a místo rad typu "prodej to" jsem se nechal svést představou "dej to dohromady", a tak jsem se vloni rozhodl pro přestavbu a od té doby stojí auto v garáži. Jde to pomalu, protože musí být venku pěkně, aby šlo něco dělat .... ale to je jiný příběh. O něm, až bude auto hotové
P.S. Díky za znovuobnovení fóra, studnice všeho vědění
Vašek, Kristova léta, Jihomoravský kraj. VW T3 1.6D je mým prvním autem, předtím stop
T3 byla láska na první pohled, takže jsem ji bral, i když byla ve stavu, v jakém byla (kastle 85, benzin předělaný na diesel, motor neidentifikovatelný, převodovka nyní u doktora) . Časem jsem přišel o růžové brýle a místo rad typu "prodej to" jsem se nechal svést představou "dej to dohromady", a tak jsem se vloni rozhodl pro přestavbu a od té doby stojí auto v garáži. Jde to pomalu, protože musí být venku pěkně, aby šlo něco dělat .... ale to je jiný příběh. O něm, až bude auto hotové
P.S. Díky za znovuobnovení fóra, studnice všeho vědění
Ahoj,
Myslím že už se to tu rozjíždí, takže uzrál čas se také představit. Jmenuji se Lukáš a ač jsem povolání IT tak se už pár let hrabu v busech Moc toho nenamluvím, nenapíšu. Většinou se pohybuju kolem Prahy.
Myslím že už se to tu rozjíždí, takže uzrál čas se také představit. Jmenuji se Lukáš a ač jsem povolání IT tak se už pár let hrabu v busech Moc toho nenamluvím, nenapíšu. Většinou se pohybuju kolem Prahy.
Ahoj.
Jsem rád, že je zase nějaký busforum.
Rád jezdím a kempuju s rodinou po vlasti České s naším multivanem, který je na toto ideální, ale já začínal se Škodou 100 a pak Fiestou-taky to šlo.
Dříve jsem dělal výškové práce, ale vyprd sem se nato-přenechávám mladším a našel si klidnou práci jako obsluha bioplynové stanice.
Pohoda i s mobilní kuchynkou
Na vodě
Jsem rád, že je zase nějaký busforum.
Rád jezdím a kempuju s rodinou po vlasti České s naším multivanem, který je na toto ideální, ale já začínal se Škodou 100 a pak Fiestou-taky to šlo.
Dříve jsem dělal výškové práce, ale vyprd sem se nato-přenechávám mladším a našel si klidnou práci jako obsluha bioplynové stanice.
Pohoda i s mobilní kuchynkou
Na vodě
Naposledy upravil(a) Vojta68 dne čtv 20. srp 2015 14:55:05, celkem upraveno 1 x.
Litomyšl
Multivan syncro T4 2,4D
Multivan syncro T4 2,4D
Zdarec , taky su starej xicht z původního fóra . Na busovi už nedělám další vývoj ohledně motoru a převodovky , přišly děti a rekonstrukce baráku . Takže už jen údržba . . . Ale díky spoustě kdysi vložené práce do busa , jezdí doteď . . . . Dvojalternátory už nedělám , nemám na to čas . . .
Po neblahé zkušenosti s vyráběnou rychlou pětkou od p.Lišky sem nechal to stejný udělat u p.Sixty . . . mám na ní přes 50 000km a o převodovce nevím . . . dokonce zvládla i dvoutunovej přívěs . . .
Po neblahé zkušenosti s vyráběnou rychlou pětkou od p.Lišky sem nechal to stejný udělat u p.Sixty . . . mám na ní přes 50 000km a o převodovce nevím . . . dokonce zvládla i dvoutunovej přívěs . . .
Hlavně když to vrčí . . .
Ahoj, jsem Martin a tak nějak se snažím poskladat Vanagona
Už dost dlouho a ještě to asi potrvá
Už dost dlouho a ještě to asi potrvá
Ahoj Martin jméno mé ale všichni mi říkají Fajglín.
Mám jokera z 86. se zvedačkou přes 10 let lokace praha sever
k těmhle bláznům patřím
https://www.facebook.com/ExpediceChina?ref=hl
Mám jokera z 86. se zvedačkou přes 10 let lokace praha sever
k těmhle bláznům patřím
https://www.facebook.com/ExpediceChina?ref=hl
Ahoj
jmenuji se Vítek a mám busíka s šoupačkama na obou stranách,je to benzínová Caravella r.v.86,takže od příštího roku veterán .
Krásně to jezdí .Dalších slov netřeba ...
jmenuji se Vítek a mám busíka s šoupačkama na obou stranách,je to benzínová Caravella r.v.86,takže od příštího roku veterán .
Krásně to jezdí .Dalších slov netřeba ...
Ahoj. Jsem topenář instalatér Slávek z Brna, 39 let .Mělo to být auto jen na práci, natřít štětkou a nevidim neslyším... Jenže, člověk co mě ho prodal, mě ukázal na netu stránky s T3 a já zase nemám to auto na prácu!! ...
Naposledy upravil(a) Slávek dne čtv 07. dub 2016 13:53:52, celkem upraveno 1 x.