co starý fórum?
- Jenda - Povoda
co starý fórum?
Ahoj, nevíte někdo, zda Pit pracuje na záchraně starýho fóra, nebo je už nenávratně fuč?
blog.povoda.cz
Re: co starý fórum?
Ahoj já myslím že Jirka nemá vůbec čas je škoda co tam vše bylo ale začnem od začátku.
- Jenda - Povoda
My jsme Pitovi nabízeli pomoc, zprostředkovaně přes Rudu, ale nechtěl. Rudo, nechceš se ho ještě jednou zeptat?
blog.povoda.cz
Taky jsem posílal email s nabídkou pomoci ... ale kdo ví, jestli mail došel ...
Ahoj,
Předem píšu, že toto fórum nemá se forem vwbusforum.net nic společného. Ale teď k tomuto. Předtím než jsem se rozhodl pro založení nového fora jsem také psal Pitovy, ohledně výpomoci atd. Odpověď jsem nedostal. Nic se nedělo a tak jelikož jsem povolání IT a forum pro mně byla obrovská studnice informací, jsem se rozhodl založil forum nové.
Toť snad vše jasně řečeno
díky
Lukáš
Předem píšu, že toto fórum nemá se forem vwbusforum.net nic společného. Ale teď k tomuto. Předtím než jsem se rozhodl pro založení nového fora jsem také psal Pitovy, ohledně výpomoci atd. Odpověď jsem nedostal. Nic se nedělo a tak jelikož jsem povolání IT a forum pro mně byla obrovská studnice informací, jsem se rozhodl založil forum nové.
Toť snad vše jasně řečeno
díky
Lukáš
Zdarec , tak se hlásím po letech coby staronový člen . Starýho fóra je hlavně škoda kvůli té hromadě informací . . . o které sme se dělili , když sme dělali vývoj kolem Tdi motorů a podobných věcí . . . ale su rád , že toto vzniklo .
Hlavně když to vrčí . . .
taky me mrzi ztrata, asi jako kazdyho.
dokud to fungovalo, tak jsem si chtel zajimavy temata stahovat, ale rikal jsem si - na co, dyt to tu bude viset vzdycky. :-/
mluvil nekdo s Pitem? Slysel jsem uz dost ruznejch verzi, proc to padlo (hackeri,atd.), to ale neni odpoved na otazku, proc je problem to dat dohromady, resp. jeslti to vubec nekdo zkousel.
dokud to fungovalo, tak jsem si chtel zajimavy temata stahovat, ale rikal jsem si - na co, dyt to tu bude viset vzdycky. :-/
mluvil nekdo s Pitem? Slysel jsem uz dost ruznejch verzi, proc to padlo (hackeri,atd.), to ale neni odpoved na otazku, proc je problem to dat dohromady, resp. jeslti to vubec nekdo zkousel.
Ale tak bohužel na to koukám a je tam jenom nějaká malá část a ještě většinou z roku < 2009. Ale tak aspoň něco.
Ahoj snakie!
Moc díky za odkaz...koukal jsem tam a moc moudrej z toho nejsem, ale to taky možná díky tomu, že nejsem zrovna dvakrát IT nadšenec. Každopádně pošlu to dál, ono totiž pokud by to šlo využít, tak každá informace dobrá a co mě tak pamět nemine, tak 2009 byl dobrej rok...to jsem totiž s busem začínal a vše co jsem do začátku znal bylo ze starýho fóra, takže i to by byla pěkná fůra věcí.
Díky a ať to vrčí, Merlin.
Moc díky za odkaz...koukal jsem tam a moc moudrej z toho nejsem, ale to taky možná díky tomu, že nejsem zrovna dvakrát IT nadšenec. Každopádně pošlu to dál, ono totiž pokud by to šlo využít, tak každá informace dobrá a co mě tak pamět nemine, tak 2009 byl dobrej rok...to jsem totiž s busem začínal a vše co jsem do začátku znal bylo ze starýho fóra, takže i to by byla pěkná fůra věcí.
Díky a ať to vrčí, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com