kdo opraví převodovku T3 ?
kdo opraví převodovku T3 ?
Pomozte prosim, znáte někoho na repas 4Q převodovky? Koupil jsem talíř hrušku a poslední kolecka. O peníze už ted fakt nejde, celej život na to šetřím
Re: kdo opraví převodovku T3 ?
Na starém foru byl kontakt na pána z Václavovic u Ostravy - vyhlášený machr. Třeba pošle někdo bližší info. Já kontakt uložený nemám
Díky moc, snad někdo kontakt má
Ahoj,
nejsou to Vaclavovice, ale Venclovice a pan se jmenuje Mirek Berger... kontakt na nej ale nemam...ten mi zustal v soukromych zpravach na starym foru...zkusim ale pohledat. Jinak Ruda "Arawak" mi rikal jeste o nekom, ze umi...ale hlava derava, u nej mi ani jmeno neuvizlo...
Zubum zdar, Merlin.
nejsou to Vaclavovice, ale Venclovice a pan se jmenuje Mirek Berger... kontakt na nej ale nemam...ten mi zustal v soukromych zpravach na starym foru...zkusim ale pohledat. Jinak Ruda "Arawak" mi rikal jeste o nekom, ze umi...ale hlava derava, u nej mi ani jmeno neuvizlo...
Zubum zdar, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Gazda u Prahy
Mirek Bergr je number one, ale je to starší chlap se spoustou jiných povinností a starostí a taky trochu zdravotní problémy ...... no prostě není to na týden .-( a vlastně ani nevím jestli o další práci vůbec stojí. Nevím odkud jsi, ale jak už tady bylo výše zmíněno, v Praze je taky machr Jirka Gazda (moc šikovnej, velmi precizní a pečlivej), kontakt na něj mají určitě kluci na Sobíně.
Zbyněk
Zbyněk
Kontakt na pana Bergra mám, ale nehodí se ho veřejně šířit bez jeho svolení. Nenašel jsem tady možnost psát SZ, tak uveď e-mail nebo tel. Převodovku mi dělal a šlape jak hodinky!!!
T3 syncro 1,9 mTDi
Tel. čísla máš v sz ...
Tak díky všem, telefony už teda mám ve vzkazu. kola za 32tisíc.... jednou mě to dojde, co sem udělal a klepne mě. Dejte sem nějaký fotky Téček, su zvedavej . Dám svůj Red Dwarf taky Bóže, jak malý děcka..
Ahoj,
asi mě brzo čeká něco podobnýho. Mám suprovou 4q převodovku, spokojenost, na 4 to lítá jak ďábel. Teď to ale na trojce začalo škrundat, když se chvíli počká při řazení tak je to cajk, ale ne vždycky si na to vzpomenu.
Mechanik mi řikal, že je to synchron a ať to dojezdim a pak je celá převodovka na odpis.
Teď sem ale v internetech četl, že se to dá vyměnit, že to stojí kolem 900 kč. Někdo jinej zase psal, že se to musí měnit i s kolečkem 3ky a někdo jinej zase psal, že je lepší vyměnit rovnou všechny synchrony.
Neměl byste někdo prosím číslo na toho Jirku Gazdu? Případnvě jaký jsou vaše rady?
Díky, Jakub
asi mě brzo čeká něco podobnýho. Mám suprovou 4q převodovku, spokojenost, na 4 to lítá jak ďábel. Teď to ale na trojce začalo škrundat, když se chvíli počká při řazení tak je to cajk, ale ne vždycky si na to vzpomenu.
Mechanik mi řikal, že je to synchron a ať to dojezdim a pak je celá převodovka na odpis.
Teď sem ale v internetech četl, že se to dá vyměnit, že to stojí kolem 900 kč. Někdo jinej zase psal, že se to musí měnit i s kolečkem 3ky a někdo jinej zase psal, že je lepší vyměnit rovnou všechny synchrony.
Neměl byste někdo prosím číslo na toho Jirku Gazdu? Případnvě jaký jsou vaše rady?
Díky, Jakub