2024 - Podzimní BránoVW (16. listopadu 2024)
Re: 2024 - Podzimní BránoVW (16. listopadu 2024)
foto
- Přílohy
-
- DJI_20241117085829_0004_D.JPG (240.02 KiB) Zobrazeno 58 x
No vono ani nějak není co referovat. Ráno jsem otevřel zadní vrata a podtlakem mi do huby vylítla cupanina z vymyšený alumatky, co používáme na přední okno. Letmým pohledem jsem shlédl rozcupovanej sráčpapír + myší hovna v horní poličce a nálada byla tak nějak rázem v řiti. Nicméně naházeli jsme do auta krámy a vyrazili. Při obědě děcka, hlavně holka, nějak zezelenaly a po dojezdu k Vltavě, kde jsme se šli cournout, hodila za auto šavli. Do toho si už začala stěžovat i panímáma. I přesto jsme pocourali příjemně, počasí vyšlo v sobotu úplně luxusně. No ale ten svině myšák mi furt ležel v palici.martin_100 píše: ↑ned 17. lis 2024 14:29:55Nu a tak poreferuj. Moclipak se sešlo krabic a plantážníků v nich obsažených? Jak se ti líbilo u nás v civilizaci?
Vyprávěj přeháněj ať můžu litovat a zpytovat svědomí nad svou leností
Protože jsem z obdržených informací pochopil, že sraz je záležitost večera, nikam jsme nechvátali, od Vltavy se odlepili až nějak po 15 hodině a na sraziště jsme dojeli lehce po 17. Jali jsme se přeorganizovat auto na spaní a následně pokrmit děcka a trochu i sebe. Panímáma při večeru vypadala ještě zelenější než ve dne, tak jsem vzal děcka a šli jsme se kouknout k ohni, kde už to tou dobou bylo takový dost naskakování do rozjetýho vlaku, navíc plnýho cizích lidí. Děcka se mi realtivně záhy zdekovaly a mě navíc furt děsně sral ten Mickey mouse. K tomu jsem byl dost unavenej z rachoty, bo jsme ze středy na čtvrtek dělali v noci přeložku, tak jsem tam jednu noc nuceně vynechal. U ohně jsem tedy nevydržel dlouho a vydal se volně za prckama do auta. Tam jsem s nima propadl v leže a v teple karetnímu hazardu.
Nějak okolo deváté se děcka odebraly v vrch, ale já už byl tak rozleželej, že už mě lenora k vohni nepustila. Úplně spát mi sice nešlo, bo mě furt v hlavě vrtal ten svinskej hlodavec, tak jsem aspoň vyhlížel Merlina, že bych ho třeba využil jako záminku pro to se zvednout. Jenže, jak jsem zjistil ráno, Merlin tam už tou dobou byl. Zcela vypočítavě, podle a intrikánsky musel využít chvilkové nepozornosti, kdy jsem stěhoval holku navrch spát, zaparkoval ob auto za námi a tajně a neslyšně se proplížil k ohni. Takže vyhlížel/vyčkával jsem marně, poslouchajíc akordeon a zpěv vodáků na levoboku a do toho se snažíc vymyslet, kudy ten stroj na hovna, chcaní a cupaninu vlezl do mého milovaného bydlibusa. Kolem půlnoci jsem pak nadobro vytuhl a probral se okolo šesté.
Ráno jsem se vykutálel na chcalas a teprve zjistil, že Merlinbus jest za námi. Lehce jsem obešel stanoviště, co že je to tam vůbec za káry, který jsme za tmy viděli minimálně. Pak jsem mírně pohovořil s Merlinem, zašli jsme kouknout na jez a vzhledem k návazné akci v Brně jsme vyrazili dom.
Každopádně nechci, aby to vyznělo negativně, tak to vůbec neni. Zajeli jsme rádi, alespoň nás něco vyburcovalo k výletu. Byť se prostě nakonec úplně nesešla nejlepší konstelace, možná bylo něco pravdy i na tom Vencovo proroctví o příliš vzdáleném a zimním srazu, určitě jsme si to i přesto nějak užili. Organizátorům určitě patří naše díky za svolání, plac a kus ohně a třeba někdy jindy nějak "lépe".
Ani těch fotek moc nemám, tak tady aspoň abyste mě nepomluvili:
P.S.: Myšák mě štve doteď, ale už jsem asi našel kudy vstoupil. "A" sloupky jsou dolů otevřený dokořán a v tom u řidiče navíc vypadá trochu ošmejkanej prach a bordel zevnitř.
Fotky nějak neprošly, tak noch einmal
Dobrej večír!
Jsem rád, že to všechno jednou zase klaplo... Sraz jsme stihli tradičně pozdně večerním vpádem v 21:00, oheň už plápolal, zábava rozjetá, pár piv a hovoru, pak na kutě a ráno seznámení se s Půčovic... Počasí sedlo jak mělo a oklikou přes Krupku - Děčín - Liberec jsme byli v 21:00 zpátky v Žacléři jak na koni... Ještě napíšu víc a hlavně sem dám zas pár "smutnejch" vobrázků k vybarvení...
Díky všem, i těm co nedojeli, bylo to fajn, Merlin a Kika.
Jsem rád, že to všechno jednou zase klaplo... Sraz jsme stihli tradičně pozdně večerním vpádem v 21:00, oheň už plápolal, zábava rozjetá, pár piv a hovoru, pak na kutě a ráno seznámení se s Půčovic... Počasí sedlo jak mělo a oklikou přes Krupku - Děčín - Liberec jsme byli v 21:00 zpátky v Žacléři jak na koni... Ještě napíšu víc a hlavně sem dám zas pár "smutnejch" vobrázků k vybarvení...
Díky všem, i těm co nedojeli, bylo to fajn, Merlin a Kika.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
- martin_100
No podle fotek vcelku masovice akcovice. Podle aut na fotkách bych tam znal tak 4 posádky kdyz započítam vás asiaty. Škoda, že jsem se nevybičoval. Ale prostě se to sešmoulilo, že bych vyrážel o dost později, než mi bylo milo. No a na otočku bez spaní už se mi nechtělo. Kort tim vypujčenym kotrmelcem co hrozil detonací naseknutý pneumatiky a ztroskotaním kdesi v Křivoklatskych lesích.
Branov bejval takovej komorní srazík (do 10 aut) se sudem a flákotou. A koukam, že se akce rozkřikla a zalíbila tak přitahuje spoustu plantážníků třeba i se sklápěčkou.
Nu kdybyste netrvali na Bránově tak bych třeba až zas bude teplo svolal komorní akci k Mlokovi. To je o par kilometrů proti proudu směrem k mojí lokaci. Jindra vede kemp moc dobře, má výbornou kuchyň a čistý sociálky.
Branov bejval takovej komorní srazík (do 10 aut) se sudem a flákotou. A koukam, že se akce rozkřikla a zalíbila tak přitahuje spoustu plantážníků třeba i se sklápěčkou.
Nu kdybyste netrvali na Bránově tak bych třeba až zas bude teplo svolal komorní akci k Mlokovi. To je o par kilometrů proti proudu směrem k mojí lokaci. Jindra vede kemp moc dobře, má výbornou kuchyň a čistý sociálky.
T3 Lucinka
Ahoj takhle při měsíčku!
Nu, akce to byla vydařená jako vždycky a trochu Ti to Martine poupravím.. znal bys těch lidí víc, konkrétně třeba toho s tou sklápěčkou, hehe. A teď popořadě...
Je sobota, 3:40 zvoní budík a ve 4:00 vyráží červená stíhačka.. rozuměj SEAT Ibiza zvaná "Matchbox" rovnou do Polska a přes Opavu doráží okolo 9:30 do Třince... Abych přesedl do neméně červené stíhačky zvoucí se PORSCHE 911 na místním plácku zvaném SteelRing... nu, pecka, nemít koupených 5 kol točím se tam dokolečka jak pitomec do teď...
Jenže, je to motokárová dráha, takže 5 kol uteče jak voda, děkujeme Ježíšku, kafe a valíme zpátky..
A teď už to začíná bejt zajímavý. Je 15:00 plus mínus, skáčeme zpátky v Žacliku do Modrýho a valíme na Mělník, kde bereme zadní díl výfuku na Kiky Golfika a pokračujeme obchvatem přes Lány a Křivoklát rovnou na BranoVW.. Dojezd a takový ty věci, jak napsal Půča, zkrátka ani nemrkneme a pečeme buřta přesně tak jako vždy v minulosti.
A teď, bandička stále plus minus stejná, jen Martine, je to taky zas pár let... takže znal bys, ne že ne. Však počítej... Ruda, Tomáš se syncrem, Mrak, akorát s T5, Maďarovic, Michal (sklápěčka MAN, toho času T3 Doka Syncro červená jak cihla, v Blovicích řádící a s připojeným pouze zadkem pojíždějící všechno včetně Sikyho kratochvíle s Lanďákem a Andyďase s hnědým Helmutem)...jo, na těch Blovicích, kdy jsme se viděli poprvé. A ráno pokračujeme...Půča, milé konečně setkání, Jirka s oboušoupačkovým oranžovým syncrem, Tonda, toho času S T4 vysokou střechou, Zdenda z Čabuzí a další a další... nabalilo se pár T4, Ducato a japonská buňka s Toyotou a Mitsubishi... Zas taková masovka to není a je to náhodou tradice hodná udržení. K Mlokovi bych se necpal, kór, když letos na podzim proběhl takovej Mlok reunion, kterej se bude jistě opakovat. Nicméně, zorganizuj další akci a když to půjde, rádi dojedeme...
Nu a aby to nebylo jen o písmenkách, tak už jen krátce. Před polednem startovačka a zpátky přes Křivoklát, Lány hurá do Středohoří a s kafem v Teplicích, nakládka motoru v Krupce a přes Komáří Vížku hurá domů... od soboty do neděle cca 1250 km a rohlík místo pusy od ucha k uchu...
Místo závěru. Rudo, děkujeme, žes to zas vše svolal a mohli jsme se po nějakým to čase zase vidět a ne jen slyšet přes telefon... Když to půjde, příště jsme na značkách včas...
Ať to vrčí plantážníci, Merlin a Kika.
Nu, akce to byla vydařená jako vždycky a trochu Ti to Martine poupravím.. znal bys těch lidí víc, konkrétně třeba toho s tou sklápěčkou, hehe. A teď popořadě...
Je sobota, 3:40 zvoní budík a ve 4:00 vyráží červená stíhačka.. rozuměj SEAT Ibiza zvaná "Matchbox" rovnou do Polska a přes Opavu doráží okolo 9:30 do Třince... Abych přesedl do neméně červené stíhačky zvoucí se PORSCHE 911 na místním plácku zvaném SteelRing... nu, pecka, nemít koupených 5 kol točím se tam dokolečka jak pitomec do teď...
Jenže, je to motokárová dráha, takže 5 kol uteče jak voda, děkujeme Ježíšku, kafe a valíme zpátky..
A teď už to začíná bejt zajímavý. Je 15:00 plus mínus, skáčeme zpátky v Žacliku do Modrýho a valíme na Mělník, kde bereme zadní díl výfuku na Kiky Golfika a pokračujeme obchvatem přes Lány a Křivoklát rovnou na BranoVW.. Dojezd a takový ty věci, jak napsal Půča, zkrátka ani nemrkneme a pečeme buřta přesně tak jako vždy v minulosti.
A teď, bandička stále plus minus stejná, jen Martine, je to taky zas pár let... takže znal bys, ne že ne. Však počítej... Ruda, Tomáš se syncrem, Mrak, akorát s T5, Maďarovic, Michal (sklápěčka MAN, toho času T3 Doka Syncro červená jak cihla, v Blovicích řádící a s připojeným pouze zadkem pojíždějící všechno včetně Sikyho kratochvíle s Lanďákem a Andyďase s hnědým Helmutem)...jo, na těch Blovicích, kdy jsme se viděli poprvé. A ráno pokračujeme...Půča, milé konečně setkání, Jirka s oboušoupačkovým oranžovým syncrem, Tonda, toho času S T4 vysokou střechou, Zdenda z Čabuzí a další a další... nabalilo se pár T4, Ducato a japonská buňka s Toyotou a Mitsubishi... Zas taková masovka to není a je to náhodou tradice hodná udržení. K Mlokovi bych se necpal, kór, když letos na podzim proběhl takovej Mlok reunion, kterej se bude jistě opakovat. Nicméně, zorganizuj další akci a když to půjde, rádi dojedeme...
Nu a aby to nebylo jen o písmenkách, tak už jen krátce. Před polednem startovačka a zpátky přes Křivoklát, Lány hurá do Středohoří a s kafem v Teplicích, nakládka motoru v Krupce a přes Komáří Vížku hurá domů... od soboty do neděle cca 1250 km a rohlík místo pusy od ucha k uchu...
Místo závěru. Rudo, děkujeme, žes to zas vše svolal a mohli jsme se po nějakým to čase zase vidět a ne jen slyšet přes telefon... Když to půjde, příště jsme na značkách včas...
Ať to vrčí plantážníci, Merlin a Kika.
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
- martin_100
Pěkný. No to víš Čabuzáky už jsem neviděl letapáně. Asi bych už ani spoustu lidí nepoznal. Vseobecně mam na ksichty špatnou paměť.
Jinak bych taky nehodlal dělat žádnou masovku. Jel bych tam zakempit s tim že když se někdo přidá tak může. Nic oficialního.
Rozhodně nepolezu do zelí Herbieho partě a jeho dvěma tradičním akcím. Jen mam ten flek rád. Měli jsme tam i sobáš.
Jinak bych taky nehodlal dělat žádnou masovku. Jel bych tam zakempit s tim že když se někdo přidá tak může. Nic oficialního.
Rozhodně nepolezu do zelí Herbieho partě a jeho dvěma tradičním akcím. Jen mam ten flek rád. Měli jsme tam i sobáš.
T3 Lucinka
Ahoj Bando!
Ha, tak jsem to v noci trochu popletl... Mlok přeci není Rozvědčík... no nic, jdu se zahrabat. Ale jak říkáš, i Herbieho akce jsou zaběhnutý a takovej punkokempovací víkend.. dojede, kdo dojede...proč ne..
Nu a Venco... jsou to prdy, ale zas je to limitovaný tím SteelRingem... jak to je motokárová trať, tak dál než na vytočenou trojku jsem se nedostal... Ale v takovým Brně nebo Mostě by to už bylo o něčem jiným.. Ale takhle jako ochutnávka Lufgekühlt světa to bylo náramný i tak. A kluci okolo, celkem mlaďáci, ale fajnová parta...
Ať to vrčí, Merlin.
Ha, tak jsem to v noci trochu popletl... Mlok přeci není Rozvědčík... no nic, jdu se zahrabat. Ale jak říkáš, i Herbieho akce jsou zaběhnutý a takovej punkokempovací víkend.. dojede, kdo dojede...proč ne..
Nu a Venco... jsou to prdy, ale zas je to limitovaný tím SteelRingem... jak to je motokárová trať, tak dál než na vytočenou trojku jsem se nedostal... Ale v takovým Brně nebo Mostě by to už bylo o něčem jiným.. Ale takhle jako ochutnávka Lufgekühlt světa to bylo náramný i tak. A kluci okolo, celkem mlaďáci, ale fajnová parta...
Ať to vrčí, Merlin.
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
"Bábi" YAMAHA XJR 1200