No já bych rád, ale nějak jsem se moc rozepsal, že mám už 14570 znaků a jsem teprve u 6. dne ráno na Brenneru a s fotkama u 3. dne na Salcbursku. Dokončit to se nějak ne a ne dohrabat a to ještě zvažuju jestli bych to neměl nakonec nějak osekat, abych vás neunudil k smrti. Zvažoval jsem to i vydat na pokračování, že bych mohl už něco vypustit, ale to byste mě pak sepsuli hned zkraje a už by se mi to ani dopisovat nechtělo . Hold času není nazbyt. Mheppa taky straším s návštěvou a nakonec jedu tak akorát do...
...cukrárny do Kunštátu. No sepisuju to převážně po večerech při uspávání děcek a nezřídka mě to skolí dřív než ty děcka .
S červeným busem na týden v Solné komoře
Re: S červeným busem na týden v Solné komoře
Hele, já tu mám taky resty jak sviňa... Buď v klidu a klidně to sepiš jako seriál.
Mimochodem, ta cukrárna v Kunštátu byla možná lepší jak ta u nás (ta místní je drahá a nic moc) a zmrzlina nevím, jestli měla otevřeno. Takže no stres, alespoň nám už ty kopřivy na zahradě nepřerůstají přes hlavu.
Mimochodem, ta cukrárna v Kunštátu byla možná lepší jak ta u nás (ta místní je drahá a nic moc) a zmrzlina nevím, jestli měla otevřeno. Takže no stres, alespoň nám už ty kopřivy na zahradě nepřerůstají přes hlavu.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
- martin_100