2024 - VW Bus zraz Slovensko (19.-21.7. Nová Baňa)
Re: 2024 - VW Bus zraz Slovensko (19.-21.7. Nová Baňa)
Odjezd. Slavobránu nám mezitím sundali, ale fotit to v sobotu a obracet kvůli tomu auto se mi nechtělo ani mě to nenapadlo :
A úspěšně zpět na základně:
Najetá trasa:
Ahoj Půčo!
No, paráda... já to takhle před lety měl s Gazárkou... první sraz, první osmělení a jak se říká pouto na celý život. Super! Omlouvám se za posádku modrýho busa... cestou tam jsme trochu nestíhali... Jeli jsme takřka totožnou trasu jako jezdíváme na Gazárku a takhle rychle jsem tam nikdy nebyl! A kdo zná moje noční příjezdy, tak ví... A zpátky jsme to taky moc nedávali.. pouze krátká zastávka u Gigiho.. V tom září by to mohlo být lepší..
Každopádně jsem rád, že vše klaplo na výbornou a zlatá tečka v podobě první ceny z tomboly... jak jsi napsal, to nevymyslíš!
Ať to vrčí, Merlin.
No, paráda... já to takhle před lety měl s Gazárkou... první sraz, první osmělení a jak se říká pouto na celý život. Super! Omlouvám se za posádku modrýho busa... cestou tam jsme trochu nestíhali... Jeli jsme takřka totožnou trasu jako jezdíváme na Gazárku a takhle rychle jsem tam nikdy nebyl! A kdo zná moje noční příjezdy, tak ví... A zpátky jsme to taky moc nedávali.. pouze krátká zastávka u Gigiho.. V tom září by to mohlo být lepší..
Každopádně jsem rád, že vše klaplo na výbornou a zlatá tečka v podobě první ceny z tomboly... jak jsi napsal, to nevymyslíš!
Ať to vrčí, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Krása...
Já zase takhle vzpomínám na náš první Podmitrov. Když jsem za tmy sjeli z kopce, přejeli mostek a uviděli tu krásu...
Já zase takhle vzpomínám na náš první Podmitrov. Když jsem za tmy sjeli z kopce, přejeli mostek a uviděli tu krásu...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Abyste viděli, že hlavní cena padla do správných rukou.
2 dny v tom leží...Re: 2024 - VW Bus zraz Slovensko (19.-21.7. Nová Baňa)
Mlaďoch to potáhl do noci a ráno už tam stála kompletní. I s židličkama a surfem
pěkně pěkné...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Pěkně jste se mi všichni vydlábli odpovědět na ten lokální minisraz. Mám to tedy brát tak, že to byly jen kecy v kleci a nic z toho nebude?
- martin_100
Prostě se smiř s tim, že tě nemá nikdo rád
T3 Lucinka
Ale proč? Já přece nemůžu za to, že se mi auto nekazí a synator vyžírá zahraniční tomboly .
- martin_100