Půčovic Žolík
Re: Půčovic Žolík
A ještě jsem bliknul, jak to svítí v autě, i když je na tom asi pendrek vidět.
Malý světýlko: A velký:
Malý světýlko: A velký:
A co je v té obrovské papírové krabici?
Světlo je parádní - pěkně sis vyhrál.
Držím palce, ať to vyjde s tou bandaskou.
Světlo je parádní - pěkně sis vyhrál.
Držím palce, ať to vyjde s tou bandaskou.
T3 syncro 1,9 mTDi
Á záhadná obrovská papírová krabice .
No ona ve skutečnosti zase tak obrovská není a uvnitř se skrývá tajemství, na které si musíte ještě chvíli počkat .
Ne kecam, tajemství to nejni. Je v tom molitan předního sedáku. Nějak se mi v létě ten letitý rozhosl pod moc ctěnou prdelí rozdrolit. Povadlo mi levý "ucho" a tak levou půlkou prdele sedím v lavóru. No a není to nic moc.
Jo a dík, držpalec se dycky hodí .
No ona ve skutečnosti zase tak obrovská není a uvnitř se skrývá tajemství, na které si musíte ještě chvíli počkat .
Ne kecam, tajemství to nejni. Je v tom molitan předního sedáku. Nějak se mi v létě ten letitý rozhosl pod moc ctěnou prdelí rozdrolit. Povadlo mi levý "ucho" a tak levou půlkou prdele sedím v lavóru. No a není to nic moc.
Jo a dík, držpalec se dycky hodí .
Zdarec,
jelikož se nám počasí letos umoudřilo extrémně brzy, "vyjel" jsem přesně o 3 měsíce a 2 dny dříve než vloni. Nejprv jsem celý nedočkavý otestoval bandasku turba a je to tam!
Překontroluji ten tlak ještě nějakým přesným manometrem a pokud to sedí, tak to ještě trochu zvednu na WG na těch udávaných 0,64-0,76bar a zároveň nastavím zpět na 1bar přetlakový ventil, s nimž jsem též šachoval...
Zas tak hezky, abych to lezl štelovat pod auto nebylo, takže to jsem odložil na jindy. Když se mi podařilo +- rozumně naladit přídavnou dávku nafty, aby to nehulilo jak lokomotiva, pojezdili jsme nějakých lehkých 110km po okolí s rodinkou.
jelikož se nám počasí letos umoudřilo extrémně brzy, "vyjel" jsem přesně o 3 měsíce a 2 dny dříve než vloni. Nejprv jsem celý nedočkavý otestoval bandasku turba a je to tam!
Překontroluji ten tlak ještě nějakým přesným manometrem a pokud to sedí, tak to ještě trochu zvednu na WG na těch udávaných 0,64-0,76bar a zároveň nastavím zpět na 1bar přetlakový ventil, s nimž jsem též šachoval...
Zas tak hezky, abych to lezl štelovat pod auto nebylo, takže to jsem odložil na jindy. Když se mi podařilo +- rozumně naladit přídavnou dávku nafty, aby to nehulilo jak lokomotiva, pojezdili jsme nějakých lehkých 110km po okolí s rodinkou.
Notyjo... Až do Boskovic jste se vydali... To Ti to turbo a nová bandaska musí dobře tlačit (auto)! Gratuluji!
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Dobře ty!
Ale náhodou jsme byli až za hranicemi kraje .
Ale náhodou jsme byli až za hranicemi kraje .
To po mě nemůžete chtít takový riskantní toulky po krajích... Jó, když jsem si jistej, tak to já si kolikrát vyjedu... no tam né! Nejsem sebevrah. Ale kolikrát jezdím až do sousedního kraje!
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Tak nakonec i zbývající dvě kola se letos podařila o poznání dříve.
Je to tady nějaký chcíplý a všiml jsem si, že to bylo asi dva týdny chcíplý úplně. Tak sem aspoň vložím foto z víkendového výletu, kdy jsem se opět odvážil až za hranice kraje!
- martin_100