Kolik ujedete za rok?
- martin_100
Kolik ujedete za rok?
Servus plantážnící.
Ať tu rozvířim stojatý vody a Půča aby neměl pocit, že to je tady jejo soukromej blog, dávam do placu tuto tématum.
Vykopávam:
Já kupříkladu loni najel celých 515 km
Loni ani předloni nebyla dovolená takže kilometry moc nepřibyly.
Jinak mívam nájezd kolem 2-3 tisíc za rok.
Jakto řekl kdysi Miloš Kopecký v komedii Zítro to roztočíme drahoušku: "Nejezdim, ale taky to nehuntuju."
Ať tu rozvířim stojatý vody a Půča aby neměl pocit, že to je tady jejo soukromej blog, dávam do placu tuto tématum.
Vykopávam:
Já kupříkladu loni najel celých 515 km
Loni ani předloni nebyla dovolená takže kilometry moc nepřibyly.
Jinak mívam nájezd kolem 2-3 tisíc za rok.
Jakto řekl kdysi Miloš Kopecký v komedii Zítro to roztočíme drahoušku: "Nejezdim, ale taky to nehuntuju."
T3 Lucinka
Re: Kolik ujedete za rok?
Červená vrána je v provozu celoročně vždy, když potřebuju. Do práce ale jezdím MHD. Takže nájezd mám ročně cca 3500 - 5000km
Jakože se mi budete montovat do soukromýho blogu jo?
Já vloni 2955km. Rok předtím byl pouze dovoz po ose 281km. Letos se doufám trochu polepším.
Já vloni 2955km. Rok předtím byl pouze dovoz po ose 281km. Letos se doufám trochu polepším.
Pic vespolek!
Tak my podle situace... Abychom dodrželi tradici Zikmunda a Hanzelky, tak se připojím k Vencovi. Modrá vrána nalítá v průměru 5000 - 10000 km ročně. Je to daný trochu dle výletů za hranice všedních dní a taky občas dojížděním do práce. Což se loni odrazilo v pořízení čtvrtýho daily wagenu, neb Modrej během léta nalítal na trase Žacléř - Jánky - Žacléř 5000 km...
Tak asi tak, letos odhaduju to bude spíš těch 5000km... ale nikdy nevíš, okolo Zeměgule to je 40000km a já bych ji stejně jednou rád takhle vobjel...
Jdu vařit, Merlin.
Tak my podle situace... Abychom dodrželi tradici Zikmunda a Hanzelky, tak se připojím k Vencovi. Modrá vrána nalítá v průměru 5000 - 10000 km ročně. Je to daný trochu dle výletů za hranice všedních dní a taky občas dojížděním do práce. Což se loni odrazilo v pořízení čtvrtýho daily wagenu, neb Modrej během léta nalítal na trase Žacléř - Jánky - Žacléř 5000 km...
Tak asi tak, letos odhaduju to bude spíš těch 5000km... ale nikdy nevíš, okolo Zeměgule to je 40000km a já bych ji stejně jednou rád takhle vobjel...
Jdu vařit, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
Můj tachometr měří jen rychlost. Kilometry se občas pootočí, tak na STK sice nemám problém, ale vykáže to tak 15km ročně.
Nicméně loni to odhaduju tak na těch 500 km. Když jsem ještě jezdíval v létě do Albánie, tak to bývalo aspoň o 4000km víc
Nicméně loni to odhaduju tak na těch 500 km. Když jsem ještě jezdíval v létě do Albánie, tak to bývalo aspoň o 4000km víc
T3 syncro 1,9 mTDi
Nám to vychází na cca 13000km ročně...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Poslušně hlásím, letos nějakých 5400km.
Ahoj ve spolek!
Tak my letos...ehm, loni, opět něco okolo 10000km... tak jako vždycky...
Pic, Merlin.
Tak my letos...ehm, loni, opět něco okolo 10000km... tak jako vždycky...
Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
U nás to je taky stabilní... Cca 13000 až 16000km...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Cca 4500...loni jen Čechy a kousek NDR..