Tím líp
Vencovo Červeňuch
Re: Vencovo Červeňuch
Mimochodem, s tím altíkem od Starline, co mu nesedí řemenice ani díry, není náhodou na benzínový motor? Ten má nižší řemenici a pootočené držáky...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Hele, je to možný a vlastně mě to ani nenapadlo, že by alternátor mohl být z benzína. Já koupil od chlapa motor kdesi za Prahou, údajně najeto 500km od GO aji s alternátorem, tak nebyl čas řešit kdo je kdo a práskl jsem ho do auta, tak jak jsem nakoupil.
Přidávám 2 momentkové podzimní foto s názvy "Až se zima zeptá" a "Veletrh Caravaning Brno"
...mně se líbí, jak se tam ten jaguár musel vedrat...
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Merlin je zasypanej, Půča vymetá škarpy no a u nás taky napadalo. Všehovšudy asi 15 cm, takže pro Merlina to nebude žádnej sníh, ale v naší lokalitě je to nevídaná nadílka. No a když nasněžilo, tak nás to vytáhlo v sobotu na výlet do vánoční Třebíče. Cesta zpět ve večerních hodinách neposypanými cestami navodila tu správnou adventní atmosféru.
Že to říkáš zrovna Ty - když jsem jel minulou sobotu do Bílovic (to zrovna sněžilo), tak všude okolo Brna lidi jezdili celkem normálně. Sice pomaleji, ale normálně. No a v Brně... Když jsem na Hradecké/Sportovní (je to rychlostní pro neznalé) předjížděl rychlostí 60km/h všechny ty haldexy a SUV a asistenty a... tak jsem si s tím naším 40 let starým střepem připadal jako všech pirátů silnic král.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
To ví přece každej, že v Brně nesněží . Tam co jsem jel ale bylo regulérně víc sněhu, než je u T3 výška blatníků. A i tam, co jsem vymetal tu škarpu to bylo furt sakra přes 30.
A přímo v té skarpě byl skoro metr, což mi tipuju zachránilo fazónu
A přímo v té skarpě byl skoro metr, což mi tipuju zachránilo fazónu
no... Abych byl přesný, já si Tvoji cestu přečetl až potom, takže už chápu, jak jsi to myslel
nečteš - nevíš
a myslel jsem to jak jinak než žertem
a myslel jsem to jak jinak než žertem