Chladici soustava - opravy
- martin_100
Re: Chladici soustava - opravy
No jó ale vyndavej rezervu a lez tam..... Na čidlo stačí sundat masku
T3 Lucinka
A na to vypustit to dozadu stačí auto votočit .
- martin_100
Jenže to bych musel shánět svah do kopce. A jak sis jistě povšimnul tak muj pozemek je z kopce.
T3 Lucinka
Jo takhle! Já se na to celou dobu díval vobráceně!
- martin_100
Servus plantážnící tak to co jsem tak nějak očekával se stalo. Rupla hadice od termostatu nahoru za čerpadlo. Takže parní stroj. Fridex v prdeli. Snad to motor neodskákal. Zvuk a chod po provizorní opravě ořechem z goly byl poněkud divnej ale jak se voda dostala do celýho bloku tak chod i zvuk přešel téměř k normálu.
To bych se posral. No dojeli sme.
Kde koupit komplet všechny hadice aby byly v nějaký kvalitě? Nový gumovy zboží poslední dobou stojí za vyhulkoště.
To bych se posral. No dojeli sme.
Kde koupit komplet všechny hadice aby byly v nějaký kvalitě? Nový gumovy zboží poslední dobou stojí za vyhulkoště.
Naposledy upravil(a) martin_100 dne sob 05. srp 2023 23:28:38, celkem upraveno 1 x.
T3 Lucinka
No tak to je pešek teda. Držím palce ať zas brzo lítáš. Nepropadal bych panice, něco to snese. Já jel minule bez toho řemenu dost kus, než se dalo kloudně zastavit. Bublalo v tom o sto šest, rambajz jak sviňa a jak to schladlo a dostalo řemen, dolil jsem jen asi 3 deci co vybublaly a maká to normálně.
My máme parní stroj, obrovské síly zdroj... držím palce ať zas skáče přes kaluže..
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
- martin_100
Jede to. Ale uvidíme jestli to neodneslo třeba těsnění nebo makovice.
Ale otázka do pranice zní kde koupit komplet hadice aby za něco stály?
Ale otázka do pranice zní kde koupit komplet hadice aby za něco stály?
T3 Lucinka
A to se ti roztrhla hadice, která byla relativně nová? Nebo to vzdala nějaká 3 dekády stará ludra? Z těch narážek na nové soudím, že "A" je správně.
Potom bych tu otázku možná trochu otočil. Praskla ti nádobka, pak hadice, takže se ti možná chladící systém tlakuje. To může takhle z hlavy být podle mě ucpaným přepouštěním mezi nádobkama a nebo ďůra v těsnění je příčinou, nikoliv následkem .
Dal bych novou hadici a zkusil to ohřát. Pak bych omakal hadice, jestli nebudou tvrdý jak kámen.
Potom bych tu otázku možná trochu otočil. Praskla ti nádobka, pak hadice, takže se ti možná chladící systém tlakuje. To může takhle z hlavy být podle mě ucpaným přepouštěním mezi nádobkama a nebo ďůra v těsnění je příčinou, nikoliv následkem .
Dal bych novou hadici a zkusil to ohřát. Pak bych omakal hadice, jestli nebudou tvrdý jak kámen.
- martin_100
Hadicejsou tam celou dobu. Je to ta co se válí po bloku tak se o něj prodřela. Jde mi o to, že vim jak vypada nový gumový zboží. Za 3 roky se to většinou začíná rozpadat.
Teď to ohledávam a motor cintá olej někde u hlavy. Modlim se aby to bylo jen těsnění pod víkem ventilů. To nedělal. Lehce značkoval na klice z obou stran. Ale to je do jinýho topiku. Tam to pak rozvineme.
Teď otázka, kde koupit. U Jaška ne ou sobíňáků? Nijdo jinej v cz hadice na ty naše statý železa nenabízí. A nebo nějak ze zahraničí ? Ale stim nemam vůbec zkušenost a ani neumim americky.
Teď to ohledávam a motor cintá olej někde u hlavy. Modlim se aby to bylo jen těsnění pod víkem ventilů. To nedělal. Lehce značkoval na klice z obou stran. Ale to je do jinýho topiku. Tam to pak rozvineme.
Teď otázka, kde koupit. U Jaška ne ou sobíňáků? Nijdo jinej v cz hadice na ty naše statý železa nenabízí. A nebo nějak ze zahraničí ? Ale stim nemam vůbec zkušenost a ani neumim americky.
T3 Lucinka