Chtěl jsem si jednou v životě vyzkoušet, jaký je to pocit si tak trochu zabastlit. Už léta mám v plánu zbavit se z interiéru CB vysílačky, kterou jsem za 15 let provozu použil celkem 0 krát. Vysílačka v autě byla už když jsem auto koupil, tak jsem ji tam trpěl i když jsem věděl, že ji nechci.
Před týdnem jsem zkoušel funkčnost zapalovače kvůli nabíjení mobilu za jízdy a zjistil jsem, že nefachčí, takže ideální příležitost něco vymyslet s tou vysílačkou, kterou navíc nějakej rok zpátky děcka spálily když si v autě hrály, takže už ani nejde zapnout.
Vzpoměl jsem si na Půču, jak instaloval nabíječku do westfálky, tak jsem vymyslel vykopnout pryč vysílačku, do držáku po vysílačce jsem vyrobil z plechu kastlík a do něj instalovat nabíjecí zásuvku. Takhle to nechám do doby, než seženu pěknej plastovej kryt tunelu topení, kterej byl v minulosti skrz instalaci vysílačky bastlířem garážovým silně napaden.
A až se sežene pěknej dekl, tak vymyslím jiné umístění, zřejmě někde pod palubkou do samostatného držáku.