Zdarec,
v mezičase tří let co jsem s Ovanem nejezdil, jsem ztratil oba dva klíče, a ještě mi nějakej kterém rozbil otevírací trojúhelníkové okýnko.
No, takže jsem si povypůjčoval klíčky už od 5ti jiných t3, a jedním jsem otevřel všechny dveře, skvělé, potvrdilo se, že ty zámky jsou po těch letech už vykvedlaný. ALE spínačka zatím nula bodů, taže je tady prosím ještě někdo z okolí brna, kdo by mi byl ochoten půjčit na chvilku klíče na vyzkoušení?
No a eventuelně jak s tou spínačkou? Jsou tam 2 trhací šrouby, co já vím, kamoš žanek říkal, že tam posledně naklepal vhodně zvolený torx, a tím to vytočil, mně hlavně není jasný jak tam funguje ten zámek volantu, ale to asi budu muset vyšetřit až to rozhodím, že?
edit: ještě telefon pro dobrodince s klíčky 608 072 467
ztráta klíčků
Re: ztráta klíčků
Teď mně volal kamoš Pachud, že v Brně u Semilasa v zámečnictví by měli být schopní vyřezat klíč podle zámku (ode dveří), který jím tam donesu.
Taky možnost, prověřím.
Taky možnost, prověřím.
Akorát to nebude moc levný a vzhledem k opotřebování dveřních zámků by bylo lepší klíč vyrobit podle spínačky.
Jeden klíč Ti můžu půjčit. Brno Ivanovice (u Globusu).
Jeden klíč Ti můžu půjčit. Brno Ivanovice (u Globusu).
T3 syncro 1,9 mTDi
je to tak, v zámečnictví chtějí spínačku
takže ji začnu odpoledne demontovat
ještě odpoledne taky vyfotím ten půjčený klíč, aby bylo vidět, taký tvar zhruba potřebuju
díky Bedřichu za nabídku, až sem nahraju to foto tak tě prosím o porovnání a pak bych si pro něj zajel
takže ji začnu odpoledne demontovat
ještě odpoledne taky vyfotím ten půjčený klíč, aby bylo vidět, taký tvar zhruba potřebuju
díky Bedřichu za nabídku, až sem nahraju to foto tak tě prosím o porovnání a pak bych si pro něj zajel