Ahoj,
potřeboval bych poradit, z čeho lze použít tříbodový pás na zadní rozkládací lavici T3 (kvůli dětské sedačce) a jak ho tam přidělat. Stačí mi jen na pravou stranu. Díval jsem se, že je závit ve sloupku za aretačním kolíkem opěradla - to je připravený na pás?
Tříbodové pásy na zadní lavici
Tříbodové pásy na zadní lavici
T3 syncro 1,9 mTDi
Re: Tříbodové pásy na zadní lavici
Ahoj Bedřichu!
V některých T3 byly origo tříbodový pásy vzadu. Někde za úrovní aretačního kolíku, ale níž v dutině za tapecírungem jsou připravený díry na takový plocháče co nesou vlastní navíjecí buben, ten je totiž normálně schovanej za tapecem. Těžko se to popisuje, ale když sundáš tapec v kufru, tak uvidíš, že je tam kastle tvořená nosníky a mezi nima je vždy taková trojúhelníková mezera, tak na ty nosníky to příjde. A v zadním sloupku je připravená díra se závitem na kotvení toho horního oka, kterým vede pás k ramenům.
Asi bych se poohlédl na e-bay, Sobín anebo Vláďa na Zbraslavi...
Pic, Merlin.
V některých T3 byly origo tříbodový pásy vzadu. Někde za úrovní aretačního kolíku, ale níž v dutině za tapecírungem jsou připravený díry na takový plocháče co nesou vlastní navíjecí buben, ten je totiž normálně schovanej za tapecem. Těžko se to popisuje, ale když sundáš tapec v kufru, tak uvidíš, že je tam kastle tvořená nosníky a mezi nima je vždy taková trojúhelníková mezera, tak na ty nosníky to příjde. A v zadním sloupku je připravená díra se závitem na kotvení toho horního oka, kterým vede pás k ramenům.
Asi bych se poohlédl na e-bay, Sobín anebo Vláďa na Zbraslavi...
Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Ahoj Merline,
super, přesně to jsem potřeboval zjistit. Snad pás seženu.
Děkuju.
super, přesně to jsem potřeboval zjistit. Snad pás seženu.
Děkuju.
T3 syncro 1,9 mTDi
Zdar. vykuchal jsem přední pásy (asi to byla Mazda - je to už deset let).Přední musely být z důvodu délky. Je třeba přibrat i šrouby. Mají nenormální závit, aby si je kdekdo nevyrobil a přidělal je dle obrázku. Vozil jsem lidi do práce a nikdo si zezadu nestěžoval
- Přílohy
-
- Pásy.JPG (153.35 KiB) Zobrazeno 4657 x
No, ta dýlka....
Já teď budu řešit, jak je prodlužovat. Mam normálka seriový, který tam mají bejt a tu dětskou sedačku tam nedam - jsou krátký
Tříbodovky vzadu musí být k sehnání dobře, já mám holotu Transportera r.v.88 a byly tam.
Já teď budu řešit, jak je prodlužovat. Mam normálka seriový, který tam mají bejt a tu dětskou sedačku tam nedam - jsou krátký
Tříbodovky vzadu musí být k sehnání dobře, já mám holotu Transportera r.v.88 a byly tam.
- andydas
- Kontaktovat uživatele:
akorát tam ještě patří takový "téčko" který přišroubuješ do kastle třemi šrouby a teprve na něj se montuje pás,
aby se případný tah roznesl na víc materiálu.
aby se případný tah roznesl na víc materiálu.
no road? no problem! syncro.
flekatej hranatej multivitamín na velkejch kolech
a kdyby něco - 602 384 29dva
čus bus, andy
flekatej hranatej multivitamín na velkejch kolech
a kdyby něco - 602 384 29dva
čus bus, andy