Prevodovky T3 4kvalt 8F DY
Prevodovky T3 4kvalt 8F DY
Prodam dve prevodovky na T3 4kvalt jednokulicka.
Jedna kod 8F
Druha DY
Cenu nabidnete.
Moznost dopravy.
Jedna kod 8F
Druha DY
Cenu nabidnete.
Moznost dopravy.
Naposledy upravil(a) TrcekVW dne ned 01. kvě 2016 11:43:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Prevodovky T3 4kvalt
Mas SZ, zastavil bych se pro tu fremu. Diky
Nemáš tam náhodou hřídel pohonu převodovky?
Víte jestli je rozdíl v 4kvalt a 5kvalt a zda pasují na TDI?
Díky
Čurda
Víte jestli je rozdíl v 4kvalt a 5kvalt a zda pasují na TDI?
Díky
Čurda
Ahoj,hřídele (mrkve)jsou stejné z 4 i 5 kvaltu dieslového a benzín je o něco delší na ložisku v setrváku.
Na lamelu TDI nepasují protože mají jiné drážkování na lamele,ale TDI hřídele prodávají na Sobíně.
Čau DOKA
Na lamelu TDI nepasují protože mají jiné drážkování na lamele,ale TDI hřídele prodávají na Sobíně.
Čau DOKA
Re: Prevodovky T3 4kvalt 8F DY
Doplneny kody
koupim tu 8F je-li použitelna. na mé mi vyskakuje dvojka.
Trcek: Tak co, počítáš s tou DY pro mne? Na SZ nereaguješ, v sobotu jsi se neozval, tak jestli s ní můžu počítat, nebo si mám dát poptávku...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Pocitam. Porad se mi to tady vali
Ahoj,
OK, dobře... To jsem rád, že s tím počítáš. Dej tedy, prosím, zavčas vědět, až budeš mít cestu na Moravu. Díky.
OK, dobře... To jsem rád, že s tím počítáš. Dej tedy, prosím, zavčas vědět, až budeš mít cestu na Moravu. Díky.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Několikrát jsem Ti volal, psal SMS, psal SZ kvůli frémě a nikdy žádná odpověď.
Pokud už jsi jí prodal, nebo mi jí nechceš prodat, stačí mi dát vědět.... : o)
Díky
Tomáš
Pokud už jsi jí prodal, nebo mi jí nechceš prodat, stačí mi dát vědět.... : o)
Díky
Tomáš