STK
STK
Tak a je tu problém,od novýho roku budou technici fotit stav vozidla při STK a kamsi to posílat.Já bych prošel uplně v poho(jako už několik let)ale je tu neštastný VIN kod,prostě mi to nějak nesouhlasí nevíte jak to ofiko či neof....zařídit?? ...dík
Re: STK
Protože když máš zelené znacky, tak nejezdíš na STK, ale na veteránské atestace, které řeší klub.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Zdravím, byl jsem na STK začátkem listopadu, fotili vin, štítek, levý dolní roh předního okna (u mého auta tam vin není), šikmo zepředu a šikmo zezadu, tiskli papír z brzdy a emisí. Našli co chěli. Nadruhou stranu o autech 35 let starých technik nic moc nevěděl.
Tady to dělají profici http://stkdb.cz/razba-vin
No ale k vyražení toho vin musí být důvod (a ne zrovna ten že to nesedí ) Jediná šance dle mého je to zahrát na to, že v tom místě je to vyrezlé - auto se musí vyvařit a tím pádem je potřeba vyrazit náhradní vin.. Kdysi jsem četl že tomu vyreznutí se dá pomoc nějakou kyselinou...
Tak mně to technik před necelýmí dvěma roky prohlídl vše ok až na ten vin,řekl si o nějakou korunu navíc a bylo vše vyřešeno...a je pravda že mi říkal o tom vinu a přeražení a pomoci si kys.solnou na "vyreznutí".Samo že kdyby to šlo tak se s ním domluvím,bohužel více jak rok je bydltštěm a prací u sousedů v Německu.