Nádrž - výměna, úpravy
Re: Nádrž - výměna, úpravy
No nevím, ale mě to na zahradě teda po těch 2+ týdnech vypálilo slušný kola. Ani lebedě to nesvědčí, natož trávě. Takže s tím hnojivem bych to tak vesele neviděl...
Martine, se podívej, jestli máš potečené plechy kolem hrdla z vnitřní strany... Pak by to mohl být ten límec. Pečlivá oprava je časově na jedno pivo a křížový šroubovák. A například toto je maximální sada, co potřebuješ.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
- martin_100
Teč kolem dokola. Někdy namaluje pěknej obrys nádrže na zem Ale vždy jen chvilku a pak se zatáhne jak necky
Naposledy upravil(a) martin_100 dne čtv 25. črc 2024 17:53:37, celkem upraveno 1 x.
T3 Lucinka
Tak to bude chtít více piva.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Venco, a ty bys to udělal? Ty, který řešíš to správné olejové hrdlo?
OK, kdo si to má pamatovat ty čtyři roky...
Já byl rád, že jsem se zbavil louží nafty, ještě abych řešil takový kraviny.
Každej originalista někde poleví. Já třeba akuálně vyměkl s klíňákama. Už mě ta každoměsíční gynekologie tak prudí, že jsem začal syslit díly na plocháč. Držák altíku už se válí v kufru.
- Přílohy
-
- 20240726_235608.jpg (415.76 KiB) Zobrazeno 141 x
Chlapci mažu.... jsme u nádrží...
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130