Ahoj Merline,
ten bzučák mi tam vyhovuje, protože za slunečného dne bych mohl červenou kontrolku přehlídnout.
Nicméně, vyměnil jsem čidlo u ol. filtru a zatím klid. Bohužel jsem nestihl nic moc najezdit, protože mi minulý týden posolili silnice. Ale ujel jsem víc, než před závadou.
Musím ještě sehnat manometr a raději bych ten tlak přeměřil. Sice by mě lákalo komplet tdi, ale ne za cenu zadřenýho mtdi...
Červená kontrolka
Re: Červená kontrolka
T3 syncro 1,9 mTDi
Ahoj,
nu, taky mne to vyhovovalo. Jenze se to zacalo chovat zcela nepredvidatelne, takze to odhaduju na problem v tom tistaku a jako elektro-lama jsem zvolil cestu odpojeni.
Tak drzim palce s novym cidlem, at se zadari a pekne Ti to maze jak ma...zadrit mTDi by bylo skoda...no vlastne, to kazdej motor...
Mej se, Merlin.
nu, taky mne to vyhovovalo. Jenze se to zacalo chovat zcela nepredvidatelne, takze to odhaduju na problem v tom tistaku a jako elektro-lama jsem zvolil cestu odpojeni.
Tak drzim palce s novym cidlem, at se zadari a pekne Ti to maze jak ma...zadrit mTDi by bylo skoda...no vlastne, to kazdej motor...
Mej se, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
-
ahoj Merlin neberu to jako vítku chtěl bych aby to forum pomáhalo všem kdo si neví rady jako já koupil jsem T3 1.2. 2016 tak že taky nic nevím co vím nebo sem zjistil hned se snažím o to podělit. Je mě právě strašne líto když potřebuje někdo poradit a nikdo mu třeba rok neporadí .Je jasné že to potom vzdá a na forum potom nechodí .Dočetl jsem se že forum bylo větší a nějak se vymazalo to je škoda. Proto sem se musel přihlásit aji na transportér forum neříkam že je jedno lepší nebo horší ale nevím si rady a sháním díly tak se mě nechce čekat dlouho.Proto pište ,pište, pište .Nějaká fota co jsem koupil.
- Přílohy
-
- IMG_0003-800.jpg (78.98 KiB) Zobrazeno 2496 x