Františku, ty máš pořád ten motor ode mě? Držákfrantišek píše:Ale co, za si třeba zas pamatuju, jak jsem koupil T3 a sednul jsem do ní z dvoulitrove šestnáctiventilové toyoty camry kombi /taky vražda/, jedu si takhle z krkonoš dolů a hle pic kozu do vazu vopravdu hodně vztekáního a tak
ty vole tohle tě hodí do pohody a nebo taky ne
prostě když se kousek před tebou napojí z vedlejší do tvého směru kamion, nemusíš si začít kousat nehty a vytáčet motor..kde ho kurva předjedu..?
on v pohodě jede a plynule se ti vzdaluje, seš v klidu
tak tohle mě trvalo rozhodně pár měsíců, pak sem vyměnil zdechlej motor za lepší (Jene díky, stále hrne) a hle...
je to furt stejny, kamiony mě dávaj na první dobrou
z kopca já je, a pak zas oni mě a tak furt až do prahy, nebo brna
ale letos jsem si už známku nekupoval
náko nemám technickou
že prej dobře už bylo
K věci. Hele, přejel jsem syncrem Afriku dvakrát dokola, kus Asie, celou Evropu hodněkrát dokola, něco s benzínem, něco s tdi, teď v něm cestujem vesele dvě děti, dva psi a dva dospěláci a jezdíme na měsíční vandry, sic do ca 10tis km na vandr, ale stejně. Neboj se toho. holt ssebou vezeš pár drobností, co se sypou, drát, hadice, kladivo a nářadí, ale jinak jak píše František, udělá ta kára úsměv na tváři jak do ní sedneš a to se počítá!
Anebo na druhou stranu - nekupuj si busa, ať na nás ty pěkný zbydou Už jich moc není