Zdarec Merline,
za palce dík. Skoro to vypadá, že fungujou, bo mi to celé nějak prochází a vcelku se mi daří věci dávat do kupy. To jenom já jsem takovej vůl, že si furt vytvářím další a další překážky. Altík mám už zpátky poskládanej s novým můstkem a ložiskama, čekám jen na Woodruffovo pero na řemenici, který tam, nevím proč, chybělo a můžu ho nahodit na test. Plynový potrubí jsem vypláchnul, zapojil to celé dokupy, nasadil základnu deklu a slepil a vyztužil původní dekl. Zároveň mám vcelku slušně rozpracovanou novou elektriku za kuchyní a koupenou novou kempovací baterku. Jenže jsem si roupama z toho, jak se relativně daří, sundal dvě kola, jako že stihnu ještě obnovit ty dost bídný papuče. A abych to nedělal jednoduše, tak jsem si řekl, že kola potřebují taky trochu té lásky. Takže teď mi to už nějakou dobu smrdí v odlakovně společně s plechy z kuchyně, který tam smrdí už asi měsíc. Bůhví, kdy se mi to podaří vymámit, a pak to musí ještě na lak a pro papuče. Ty už teda naštěstí mám v garáži. Pořídil jsem tomu Conti VanContact 4Season, tak snad nebudu litovat. Píšou na nich, že jsou "Made in" Rudý říjen
Jak se ale protahuje stání žoldy na špalkách tak to začínám vnímat tak, že bych asi bral i kanadský hranatý kola, jen aby to jezdilo.