Vencovo Červeňuch

Odpovědět
mhepp

Re: Vencovo Červeňuch

Příspěvek od mhepp »

Pokud bys vzal jako základ Syncro, tak to nevidím nereálně...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Jak tooo... vždyť je T3 z obou stran skoro stejná, stačí dosadit dveře a je to fertig.... :D
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Jo jo, vy jste mi zase chytří. Samozřejmě, že se dá všechno. Obzvláště, když se najdou takoví blbci, kteří neví, že něco nejde, a udělají to.
Já jsem to spíš myslel tak, že u DAFa, kterej má motor, kabinu a řízení vpředu bylo trochu jednodušší uříznout "prázdnej" zadek a vrznout tam místo něho druhej předek. Samozřejmě, že to nebyla žádná sranda, ale tak nějak mi T3 s tak pitomě posazeným motorem vzadu přijde na tuhle věc o poznání komplikovanější. Moje představivost se nějak moc neumí spasovat s myšlenkou dostat dozadu nad ten motor kabinu a řízení tak aby to nebylo celé vysoký jak hochdach :? .
mhepp

Příspěvek od mhepp »

Aha, tak to se míjíme v představách. To dvoumotorové monstrum jsem si představoval jako auto, které má hnané obě nápravy samostatnými motory.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
martin_100

Příspěvek od martin_100 »

Mňó vono by to šlo akurát si musís vybrat jestli výslednej vůz pujde řídit a nebo pojede. Obojí nepujde :twisted:
T3 Lucinka
mhepp

Příspěvek od mhepp »

Proto jsem psal o tom Syncru...
Odpovědět