Ahoj,
je to klasika 4kola, volant a hlavně jezdí:). Je to Caravelle GL s klimou(vykuchaná:(, třeba časem). Interiér vyměněn za Multivan, 6míst a velká postel. Motor tam byl JX, letos změna za 1Z mechanika. Jede kopec nekopec, převodovka 3H chtěl bych dát z pašíka B5(pokud má někdo zkušenost, dík za radu). Práce bude ještě dost.
Ještě, jak sem hodím fotku? Už se podařilo. Dík
Ropák
Re: Ropák
Ahoj Pavle,
vitej mezi nami. Podle popisu to nezni vubec spatne... fotku muzes dat jako prilohu, kdyz budes psat prispevek, dole pod polem pro text je zalozka "priloha", anebo primo nad psanym textem policko se zkratkou "Img"
Servus, Merlin.
vitej mezi nami. Podle popisu to nezni vubec spatne... fotku muzes dat jako prilohu, kdyz budes psat prispevek, dole pod polem pro text je zalozka "priloha", anebo primo nad psanym textem policko se zkratkou "Img"
Servus, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli ten bus je ropak od vyroby? Mam totiz pocit, ze klima se davala pouze s benzinovym motorem...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Je to bejvalej benzin postaven na naftové papíry(asi klasika:)). Auto mělo automat a psaný v naftových papírech, to jsem nikde nepotkal. Baterka pod spolujezdcem a dovařované držáky nádobky napravo v mot. prostoru. Našel jsem, ale i origo 1.6TD s klimou.
Mám novou převodovku, je to poskládaný 4q od Gazdy. Diferák je z 3H 4.83, poslední kolečko je udělaný u Sixty 0.683. Nemám otáčkoměr, ale podle výpočtu: (otáčky motoru / převodový stupeň / stálý převod x 60 x obvod kola (standartní R14 185) má cca 200cm/100000): 3000 / 0,683 / 4,83 x 60 x 200 / 100000 = 109 Km/h při 3000ot. Už se s tím dá dobře jezdit.