Tak když už jsem začal s Vánocemi, vykopnu i toto a abych "držel barvu", tak to vezmu zase kokourově .
Vše nejlepší, hlavně pevné zdraví do roku 2024 přejí Půčovic! Ať nám to jezdí, málo se to sere a hlavně ať nás to pořád baví .
A závěrem přidám jednu tématickou z dnešní Silvestrovské vyjížďky tady u nás v Krasu.
PF 2024
- martin_100
Re: PF 2024
Ahoj Všichni!
Tak jak je už naším dobrým zvykem, pozdě ale přeci... Tak ať nám ty naše káry jezdí, vše je jak má a jak řekl Půča, hlavně ať nás to baví furt dál...
Ať to vrčí plantážníci, Merlin a Julča a Zvěřinec.
Tak jak je už naším dobrým zvykem, pozdě ale přeci... Tak ať nám ty naše káry jezdí, vše je jak má a jak řekl Půča, hlavně ať nás to baví furt dál...
Ať to vrčí plantážníci, Merlin a Julča a Zvěřinec.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Půčo, kde to je?? To místo vypadá dobře a Kras nemám daleko... My byli na Silvestra na vyjížďce na Cimburku v Chřibech s kámošema jejich T4, takže tzv. "na hambu". Ale tak na druhou stranu to je dost, že nás taky vyvezli
No a abych nebyl OT, přidávám se k přání vše nejlepšího v novém roce a ať se všichni bezpečně a bez poruch vrátíme z jakýchkoli cest.
Venca
Ale podívejme na panáčka! Kras nemá daleko, ale nestaví se. Na Silvestrovskou vyjížďku jede s moderníma "mastňákama" a pak loudí, kde že to je.
Ale má štěstí, že já jsem takovej dobrák a prozradím, že je to jeskyně Balcarka v Ostrově u Macochy. A naproti na kopci je krásný větrný mlýn a kus vedle jako dooost slušná díra. Tam jsme taky v rámci vyjížďky zavítali.
Ale má štěstí, že já jsem takovej dobrák a prozradím, že je to jeskyně Balcarka v Ostrově u Macochy. A naproti na kopci je krásný větrný mlýn a kus vedle jako dooost slušná díra. Tam jsme taky v rámci vyjížďky zavítali.
Tak Balcarka pravíš... No tak to já tam někdy vyvezu rodinku na nějaký ty výlety. Dík za typ.