Je to o tom kam jedeš a zda chytneš normálního technika, nebo hovado. Když kluci chtěj, tak i vymažou závadu na motoru a udělaj emise třeba bez funkční žhavičky, protože to není závada na motoru, nechybí nic ekonebezpečného, egr, DPF... A nevšimnou si jinejch kol, pokud to není o celou třídu jinde. Ale občas chytneš ultrahovado a to pak dostaneš TK na měsíc a musíš z toho udělat do příště totaloriginál. Já jsem se zrovna dohadoval, že mám v TP 5 míst a v autě taky, ale pásy vzadu holt nejsou, protože to je starý. A nakonec jsme se dohodli. Vnitřek se přece nefotí, ne?Merlin píše:Tak gratulace! Už se mi to krátí, tak se pomalu taky začínám chystat..
Co Ty emise..? Je to nějak přísnější než bývalo..? Bude mě to čekat i s rapidem a tam to bude přeci jen větší harakiri než u busa...
Pic, Merlin.
Emise a STK 2017
- Jenda - Povoda
Re: Emise a STK 2017
blog.povoda.cz
Na emisích jsem měl perfektního borca. Dost se divil, že výrobce udává kouřivost u 1,6 TD na 0,73. Bez DPF. No a pak už to bral s nadhledem
Rapid je benzínovej a to by snad nemusel být takovej problém.
Rapid je benzínovej a to by snad nemusel být takovej problém.
T3 syncro 1,9 mTDi
- martin_100
S busem sem byl v září..... Nu emise jenom nasadil sosák na vejfuk ani to nestartoval a nechal počítač aby mu udělal měření dvě špatný jedno dobrý
A na STK pohoda prohlíd to upozornil na drobný nedostatky typu tuten kotouč nebrzdí celou plochou sleduj to a tady trochu načnutej čep.
Byl sem tam přes známost.
S citronem na tý samý stk emise už dělali poctivě s napíchnutím. Nevadilo prošel. A na STK naprostá pohoda. Byl únor auto přesto čistý voňavý což je půlka úspěchu. Technik se ptal jestli se nemá zout než nastoupí Upozornil mě na lehce orezlou brzdovou trubku v držáku. Jinak nula závad.
Sice taky přes známost ale očividně bych prolez i bez protekce.
Po dlouhý době technici co nemají malý péro a hnusnou manželku.
A na STK pohoda prohlíd to upozornil na drobný nedostatky typu tuten kotouč nebrzdí celou plochou sleduj to a tady trochu načnutej čep.
Byl sem tam přes známost.
S citronem na tý samý stk emise už dělali poctivě s napíchnutím. Nevadilo prošel. A na STK naprostá pohoda. Byl únor auto přesto čistý voňavý což je půlka úspěchu. Technik se ptal jestli se nemá zout než nastoupí Upozornil mě na lehce orezlou brzdovou trubku v držáku. Jinak nula závad.
Sice taky přes známost ale očividně bych prolez i bez protekce.
Po dlouhý době technici co nemají malý péro a hnusnou manželku.
T3 Lucinka